Urmareste pe

Termeni si conditii de utilizare

Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul NutriPharm.ro sunt proprietatea NutriPharm.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Puteti folosi continutul NutriPharm.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea NutriPharm.ro:

  • Indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al NutriPharm.ro si/sau al autorilor asupra continutului;
  • Modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
  • Reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

Este interzisa orice utilizare a continutului NutriPharm.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email din contact.

Daca veti considera ca un anumit continut aflat pe site-ul NutriPharm.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala sunteti rugat sa trimiteti un email la adresa de contact cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor NutriPharm.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale (Legea 365/2002 privind comertul electronic).

NutriPharm.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.